In de omgeving.

Activiteiten in de omgeving van Arcen

Arcen is de toeristische parel van de Maasduinen, dit voormalig vestigingsstadje is prachtig gelegen aan de grens met Duitsland.
Arcen is veelzijdig en biedt vele mogelijkheden betreft wandel- en fietsroutes. Ook ligt Nationaal Park de Maasduinen vlakbij, hier vindt u naast de vele fiets- en wandelroutes ook nog cultuurhistorie en zeldzame flora en fauna, zoals de bevers en de Europese Kraanvogels. Naast de prachtige natuur kunt u genieten van de gezellige terrassen, vele streekproducten en een tongstrelende gastronomie. U kunt heerlijk slenteren door de straatjes en langs de Maas, een bezoek brengen aan de prachtig gerenoveerde Kasteeltuinen, de bierbrouwerij Hertog Jan, Branderij de IJsvogel of een ijsje eten bij Clevers. Kortom, voor iedereen is er wat te beleven, komt u genieten van deze prachtige omgeving?

Franz Pfanner Huis

Deze oude kapel werd, na jarenlang als onder meer smederij gediend te hebben, in 2000 gerenoveerd en ingericht als een unieke moderne tentoonstellings- en concertruimte. Zij kreeg de naam mee van de stichter van Mariannhill, Franz Pfanner.

Weersvoorspelling
16°
Partly Cloudy
ThuFriSat
12/6°C
12/7°C
13/4°C