Over ons

Onze Bed & Breakfast in het kort uitgelegd..

Wij zijn Petra en Hans van Noort en wonen sinds mei 2017 in Arcen. We hebben hier een boerderij gekocht uit 1936, deze boerderij hebben wij verbouwd tot Bed & Breakfast. Onze Bed & Breakfast ligt net buiten de dorpskern van Arcen, aan de Lingsforterbeek.

Voordat we naar Arcen zijn verhuisd, hebben we met veel plezier in Koudekerk aan den Rijn gewoond, waar ook onze 2 kinderen zijn geboren en opgegroeid. Uiteindelijk hebben wij besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het mooie Arcen.

Onze Bed & Breakfast beschikt over 5  kamers, waarvan 3 kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De andere 2 kamers delen een badkamer. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Onze Bed & Breakfast beschikt over een gezamenlijke woonkamer, waar je ’s morgens kunt genieten van een heerlijk ontbijt. In onze gezamenlijke woonkamer kan je terecht om te lezen, televisie te kijken, een spelletje te  spelen of te relaxen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Ook is er WIFI in de gehele B&B.

Onze Bed & Breakfast is omgeven door een prachtige tuin waarvan je als gast kan genieten. Bij mooi weer kan je buiten ontbijten, daarnaast is het mogelijk om na een heerlijke dag te genieten van een hapje en een drankje, welke wij koud hebben staan.

Graag verwelkomen wij je in B&B aan de Beek!

Petra en Hans van Noort.