Skip to main content

Kadobon

Alle mogelijkheden voor een kado.

Op zoek naar een leuk kado? Geef een kadobon van Bed & Breakfast aan de Beek. Een bon die geschikt is voor iedereen en voor heel veel gelegenheden.

Iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, pensioen, geslaagd of gewoon omdat u een ander een nachtje weg gunt. Geef een bon van Bed & Breakfast aan de Beek kado. Ook een leuk idee om uw zakelijke relaties te bedanken voor het vertrouwen in uw bedrijf of personeel voor hun inzet.

Twijfelt u of het geven van een kadobon wel persoonlijk genoeg is? In de binnenkant van onze kadobon is ruimte genoeg gehouden voor een persoonlijke boodschap. Onze kadobon kunnen we verpakken in een leuke cadeauverpakking.

De kadobon kunnen wij versturen of u kunt uiteraard langskomen bij ons in de Bed & Breakfast. Ook kunnen we de kadobon uitbreiden met bijvoorbeeld een bezoek aan brouwerij Hertog Jan, ijsje eten bij ijssalon Clevers, fietsverhuur, bezoek aan thermaalbad, bezoek aan welness in Lomm of een bezoek aan kasteeltuinen. Laat het ons weten dan maken wij een bon op maat.

Mocht u meer informatie willen over de kadobon en de mogelijkheden, mail ons op info@bbaandebeek.nl of bel 06-12661199